Ένα χειμερινό απογευματινό τσάι για ψυχρές, χιονισμένες μέρες

1
Ένα χειμερινό απογευματινό τσάι για ψυχρές, χιονισμένες μέρες

ΕΝΑ Χειμερινό απογευματινό τσάι για ταραχώδεις, ψυχρές, ακόμα και… χιονισμένες μέρες. Ζεσταθείτε με αυτές τις άνετες και άνετες συνταγές και ιδέες για τσάι για να γιορτάσετε τη μαγευτική εποχή του χειμώνα. Και ιδέες για ζευγάρια τσαγιού ιδανικές για τις κρύες μέρες.

Κινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο ενός φλιτζανιού τσαγιού για το χειμερινό απογευματινό τσάι

Τακτοποιήστε δίπλα στην εστία ή φωλιάστε σε ένα «πολυτελές κουκούλι από κουβέρτες, ενώ θα απολαύσετε ένα παγωμένο απόγευμα απολαμβάνοντας τις απλές απολαύσεις του να πιείτε ένα αγαπημένο σας ρόφημα ή να απολαύσετε ένα φρεσκοψημένο επιδόρπιο».

Ένα χειμερινό απογευματινό τσάι για ψυχρές, χιονισμένες μέρες |  31Daily.com
φωτογραφία: www.teatimemagazine.com

Μαζέψτε φίλους και στρώστε ένα τραπέζι δίπλα στο τζάκι ένα κρύο απόγευμα. Σερβίρετε μικρές μπουκιές, πλούσιο φαγητό και μια κατσαρόλα με τσάι στον ατμό. «Ευχαρίστως άνευ όρων, αυτό πιστό τονωτικό γιατί η ψυχή μας δίνει ελπίδα, παρηγοριά και μια ανοιχτή πρόσκληση να ζήσουμε τη στιγμή».

Ιδέες για ζευγάρωμα τσαγιού για ένα χειμωνιάτικο απογευματινό τσάι

Καθώς οι μέρες γίνονται ψυχρές, δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι. Είτε σερβίρετε ένα πλήρες τσάι είτε απλά θέλετε να κουλουριαστείτε δίπλα στη φωτιά με τσάι, ορίστε μερικές ιδέες που μπορείτε να απολαύσετε αυτόν τον χειμώνα.

Απογευματινοί πόροι τσαγιού

Απογευματινό τσάι στις 31 Καθημερινά


Περισσότερες χειμωνιάτικες συνταγές που μπορεί επίσης να αγαπήσετε

Αποθηκεύστε αυτό και καρφιτσώστε για αργότερα

Φροντίστε να μην χάσετε τα ίχνη αυτών των συνταγών καρφιτσώνοντάς το για αργότερα! Εάν δεν είστε ήδη, μπορείτε να με ακολουθήσετε Pinterestκαθώς και να με ακολουθείτε Facebook, Ίνσταγκραμκαι YouTube.


Συνταγές χειμερινού απογευματινού τσαγιού

Απλές χειμωνιάτικες συνταγές για να συγκεντρώσετε φίλους και συγγενείς κοντά. Από πιο σκληρό φαγητό για να ζεστάνετε τα δάχτυλα των ποδιών σας με πλούσιες γεύσεις και βαθιά άνεση.

Schreibe einen Kommentar