Δείπνα για υγιεινό φαγητό Μαρτίου: Τι να μαγειρέψετε (13 Μαρτίου)

0
Δείπνα για υγιεινό φαγητό Μαρτίου: Τι να μαγειρέψετε (13 Μαρτίου)

Μάρτιος Comfort Food Dinners Menu

Δείπνο της Δευτέρας είναι ένα νόστιμο χορτοφαγικό στιφάδο μεσογειακής διατροφής με αργή κουζίνα, ιδανικό για εκείνη την εποχιακή γέφυρα που λέγαμε. Γεμάτο με γεύση και λαχανικά που σας ωφελούν, είναι ένα απλό γεύμα ιδανικό για Δευτέρα.

Δείπνο της Τρίτης είναι ένα γρήγορο και εύκολο δείπνο γεμάτο πρωτεΐνη. Σερβίρετε πάνω από ρύζι κουνουπίδι για μια επιλογή χαμηλών υδατανθράκων ή το αγαπημένο σας δημητριακό. Μην ξεχάσετε μια σαλάτα εποχής για να ολοκληρώσετε το γεύμα.

Δείπνο της Τετάρτης είναι αγαπημένο όχι μόνο στο σπίτι μου, αλλά και σε πολλούς από τους αναγνώστες μας. Απλές, ελληνικές γεύσεις κοτόπουλου γίνονται εξαιρετικά εύκολες σε λαμαρίνα. Συσκευάστε όλα τα αγαπημένα σας λαχανικά και γεύσεις για αυτό το απλό γεύμα.

Δείπνο της Πέμπτης είναι ένα νεύμα με θαλασσινά προς την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου! Είναι η πιο γευστική συνταγή ψημένου σολομού που έγινε ποτέ. Λατρεύω απολύτως αυτό το πιάτο. Σερβίρω με λαμπερό αρακά και βραστές νέες πατάτες.

Δείπνο της Παρασκευής έχει να κάνει με την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου… και το comfort food. Αυτή η εκδοχή της κλασικής Shepherd’s Pie συνδυάζει δύο από τα αγαπημένα μου πιάτα με ένα αξέχαστο νόστιμο mash topping. Με κάνει να χαμογελάω και μόνο που το σκέφτομαι!

Λιχουδιές: Επειδή είναι η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ελπίζω να φτιάξετε ένα απλό ιρλανδικό ψωμί σόδας κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα και το Irish Apple Cake είναι μια παραδοσιακή και νόστιμη απόλαυση τον Μάρτιο.

Να έχεις μια καλή εβδομάδα!

ΣΧΕΤΙΚΑ: Περισσότερες 31 Καθημερινές Ιδέες για Δείπνο >>

Schreibe einen Kommentar