Προετοιμασία για το Foxhunt – An Equestrian Life

1
Προετοιμασία για το Foxhunt – An Equestrian Life

Για κάποιον που ζει στη χώρα κυνηγιού της Βιρτζίνια, δεν έχω πάει πολύ έξω για να ζήσω το πραγματικό κομμάτι του κυνηγιού αλεπούδων. Ειλικρινά, μου έχει λείψει και θα έπρεπε να είχα πάει για αλεπού εδώ και πολύ καιρό. Σχεδόν κάθε φίλος με άλογο στην περιοχή μου είπε πόσο τους αρέσει το κυνήγι αλεπούδων. Αλλά δυστυχώς, δεν το έκανα, και ακόμα δεν το έχω κάνει, αλλά ακολούθησα τους φίλους μου σε μια αλεπού και τους είδα να ετοιμάζονται να φύγουν! (μικρά βήματα, σωστά;)

Βγήκαν με τους Snickersville Hounds, που εδρεύουν στο Middleburg, VA. Το Middleburg έχει μερικά κυνήγια, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Αυτή είναι μια περιοχή με βαριά άλογα, και υπάρχει τόσο όμορφη ύπαιθρος! Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει έτσι για πολύ καιρό.

Για όσους θέλουν να κυνηγήσουν αλεπού, αλλά δεν έχουν κατάλληλο στήριγμα, μπορείτε να νοικιάσετε έναν αλεποκυνηγό για μια μέρα, που ονομάζεται μισθωτής. Με ένα αντίτιμο, κάποιος θα φέρει έναν έμπειρο αλεποκυνηγό κατευθείαν στο κυνήγι για εσάς, όλο σαμαρισμένο και έτοιμο να πάει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβείτε. Σούπερ απλό, σωστά; Δεν είναι φθηνό όμως, ξεκινώντας από περίπου 200 $. Υπάρχουν πολλά μέρη στο Middleburg που το προσφέρουν, εξυπηρετώντας τα τοπικά κυνήγια.

Σε αντίθεση με ένα σόου αλόγων, δεν υπήρχε να κάθεσαι και να περιμένεις. Ανέβηκαν και λίγες στιγμές αργότερα πήγαν να συμμετάσχουν στο κυνήγι. Στη συνέχεια, σχεδόν αμέσως, τα κυνηγόσκυλα απογειώθηκαν και όλοι έφυγαν μετά από αυτά. Το να κάθομαι τριγύρω, να περιμένω τη σειρά μου είναι το χειρότερο μέρος της παράστασης, οπότε το κυνήγι αλεπούδων παίρνει σημαντικούς πόντους για να συνεχίσεις σωστά.

Μιλώντας ως τεράστια υπεραπλούστευση – είναι μια μεγάλη, γρήγορη διαδρομή χωρίς αναμονή για να ξεκινήσει. Ακούγεται σαν το δικό μου συμβάν!

Η σεζόν έχει σχεδόν τελειώσει τώρα, αλλά πρέπει να το κάνω αυτό. Μπορούσα να δω τον Μπέρι να διασκεδάζει πολύ με αυτό. Της αρέσουν οι περιπέτειες! Και λατρεύει τις ομαδικές δραστηριότητες! Θα πρέπει να ερευνήσω πώς μπορώ να της αποκτήσω την εμπειρία που χρειάζεται. Μερικά από τα κυνήγια προσφέρουν ομαδικές βόλτες με μονοπάτια κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν, οπότε αυτό θα είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ και να λαμβάνω αυτές τις φωτογραφίες. Θα ήθελα να πάρω περισσότερα στο μέλλον. Ευχαριστώ τον Snickersville που ήταν τόσο ευγενικός, ακόμα και όταν εμφανίστηκα πολύ νωρίς και ήμουν κυριολεκτικά το πρώτο άτομο εκεί. (Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, εντάξει;!) Είναι πραγματικά υπέροχοι. Έλαβα την εξαιρετική πρόταση να ακολουθήσω για να λάβω φωτογραφίες, οπότε θα πρέπει να δω εάν θα επικοινωνήσω με το κατάλληλο άτομο για αυτό. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να δείξω μερικά από αυτά εδώ!

Schreibe einen Kommentar