Υγιεινά δείπνα 30 λεπτών Μαρτίου: Τι να μαγειρέψετε (20 Μαρτίου)

0
Υγιεινά δείπνα 30 λεπτών Μαρτίου: Τι να μαγειρέψετε (20 Μαρτίου)

Αυτά τα Υγιεινά δείπνα 30 λεπτών είναι ιδανικά για τον Μάρτιο με ελαφριές γεύσεις, φρέσκα ανοιξιάτικα χόρτα και έτοιμα γρήγορα για νόστιμα βραδινά δείπνα!

Κοτόπουλο Κινόα Ψήσιμο για τον Μάρτιο Υγιεινά δείπνα 30 λεπτών

Από φριτάτες μέχρι κατσαρόλες, ζυμαρικά, θαλασσινά, κοτόπουλο… και πολλά άλλα. Υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το υγιεινό μενού για δείπνο το βράδυ!

Μάρτιος Healthy Dinners Menu 30 λεπτών

Δείπνο της Δευτέρας είναι μια γεύση άνοιξης σε κάθε μπουκιά. Με τα σπαράγγια να εμφανίζονται στις αγορές, παίρνω μια υγιεινή φριτάτα με ανοιξιάτικα προϊόντα. Προσθέστε μια σαλάτα και φέτες ψωμί ολικής αλέσεως για να ολοκληρώσετε το γεύμα.

Δείπνο της Τρίτης είναι ένα από τα νοτιοδυτικά αγαπημένα με υγιεινά δημητριακά και υπέροχες γεύσεις. Σκεφτείτε να προετοιμάσετε την κινόα από πριν για ένα γρήγορο και εύκολο δείπνο το βράδυ!

Δείπνο της Τετάρτης είναι ένα γεύμα πολλών μαγειρικών με μεσογειακά υλικά και γεύσεις. Άλλο ένα γρήγορο και απλό δείπνο φτιαγμένο σε μια κατσαρόλα Λατρεύω τέτοια δείπνα! Προσθέστε μια μεγάλη πράσινη σαλάτα και όσα καρυκεύματα θέλετε για το ελληνικό κοτόπουλο.

Δείπνο της Πέμπτης είναι άλλο ένα γεύμα σε κατσαρόλα με ζυμαρικά, κιμά και πολλά λαχανικά. Αυτή είναι μια αγαπημένη συνταγή του αναγνώστη και μου αρέσει για απλά βραδινά δείπνα. Προσαρμόστε τον κιμά και τα λαχανικά στις προτιμήσεις σας.

Δείπνο της Παρασκευής είναι ένα νόστιμο πιάτο σολομού, φτιαγμένο σε μία κατσαρόλα, με υγιεινά χόρτα και λευκά φασόλια. Απλό και έτοιμο σε 15 λεπτά. Μάλλον τέλειο για Παρασκευή!

Θεραπεύω: Ένα απλό κέρασμα με εποχιακές γεύσεις για το Σαββατοκύριακο.

Να έχεις μια καλή εβδομάδα!

ΣΧΕΤΙΚΑ: Περισσότερες 31 Καθημερινές Ιδέες για Δείπνο >>


Παράδοση στο email σας!

Παραδώστε αυτά τα εβδομαδιαία μενού για δείπνο στα εισερχόμενα του email σας το πρωί της Κυριακής. Πατήστε το παρακάτω πλαίσιο!


Υγιεινά δείπνα 30 λεπτών Μαρτίου: Τι να μαγειρέψετε (20 Μαρτίου)

Περισσότερα εβδομαδιαία προγράμματα δείπνου

Μπορείτε να βρείτε όλα τα προηγούμενα εβδομαδιαία προγράμματα γευμάτων για δείπνο εδώ!

Αποθηκεύστε αυτό και καρφιτσώστε για αργότερα

Φροντίστε να μην χάσετε τα ίχνη αυτών των συνταγών καρφιτσώνοντάς το για αργότερα! Εάν δεν είστε ήδη, μπορείτε να με ακολουθήσετε Pinterestκαθώς και να με ακολουθείτε Facebook, Ίνσταγκραμκαι YouTube.

Schreibe einen Kommentar