Hunt Box Home Decorating – An Equestrian Life

1
Hunt Box Home Decorating – An Equestrian Life

Λατρεύω το στυλ των κτημάτων, των πύργων και όλων των ειδών τα μεγάλα, παλιά, κλασικά σπίτια. Μου αρέσει να τα περπατάω και να εξερευνώ όλα τα δημιουργικά χαρακτηριστικά τους. Μία από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις είναι η εξερεύνηση παλαιών κάστρα στη Γερμανία. Θα ήταν όνειρο να αγοράσω ένα εγκαταλελειμμένο πύργος στη Γαλλία και μετά να το ανακαινίσει. Ίσως η μαμά μου θα έρθει μαζί μου σε αυτό; (Whatada say Mom;) Πιθανότατα θα χρειαστεί να το μετατρέψω σε B&B μετά, ή ίσως σε χώρο γάμου, γιατί δεν νομίζω ότι είναι το πιο πρακτικό σπίτι για να ζήσεις/τα οικονομικά. Και ακόμα και τότε, ακούγεται ότι υπάρχουν πολλά ανταγωνισμός. Είναι τόσο συνηθισμένο, υπάρχει ακόμη και ένα χρήσιμο οδηγός σε αυτό.

Το επόμενο σπίτι μου, μάλλον. Θα στείλω για τα πράγματά μου.

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς εδώ – η ιδέα της ύπαρξης ενός μεγάλου κτηματομεσιτικού σπιτιού στη χώρα δεν είναι πρακτική γενικά. Αλλά μπορώ ακόμα να θαυμάσω το στυλ…

Αν και αυτά τα σπίτια είναι τεράστιες επαύλεις, δεν είναι αυτός ο λόγος που είμαι ερωτευμένος μαζί τους. Τα αγαπώ λόγω της κλασικής τους γοητείας και της ευκολίας της οποίας ενσωματώνουν την αγάπη των αλόγων. Μου αρέσει να γεμίζω το σπίτι μου με όλα τα άλογα, αν και για κάποιο λόγο ο σημαντικός άλλος δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτό. Αντί λοιπόν το σπίτι να μοιάζει με ένα άλογο που έχει εκραγεί, αυτά τα σπίτια έχουν μια πιο λεπτή πινελιά, κάτι που νομίζω ότι ένας σημαντικός άλλος θα ήταν εντάξει.

Για το σπίτι μου πολύ μικρότερης κλίμακας, νομίζω ότι ο όρος „Hunt Box“ είναι κατάλληλος. Ξέρω ότι είναι α είδος ιδιοκτησίας, αλλά είναι ακόμη επίσημος όρος διακόσμησης; Μικρό σπίτι, μικρός αχυρώνας, παραδοσιακή διακόσμηση εμποτισμένη με αγάπη για τα άλογα.

Χτυπήστε περισσότερα άλογα, και νομίζω ότι αυτό θα ήταν τέλειο.

Η κλασική εμφάνιση είναι συχνά βαμμένη με βαθιά, πλούσια χρώματα και έχει τοίχους διακοσμημένους με πορτρέτα αλόγων σε στυλ διαμόρφωσης. Το σκούρο ξύλο, το καρό και τα καλούπια τοίχου είναι συνήθεις τόνοι. Προφανώς, αν έχετε κορδέλες και τρόπαια, είναι κατάλληλο να τα εμφανίσετε.

Λατρεύω τα παραπάνω παραδείγματα, αλλά αισθάνονται πολύ σκοτεινά για το σπίτι μου. Το σπίτι μου είναι παλιό, αλλά όχι αρκετά παλιό για να είναι κλασικό και μικρό. Πρέπει να είναι ελαφρύ και φωτεινό διαφορετικά γίνεται σαν σπήλαιο. Κάτι τέτοιο θα ήταν τέλειο.

Άμεση ταπετσαρία

Αυτό το σαλόνι είναι #goals. Λατρεύω πόσο ουδέτερος και χαλαρωτικός είναι ο χώρος. Αισθάνεται σαν ένας συνδυασμός κυνηγετικού κουτιού και σύγχρονου. Ίσως το «Σύγχρονο κυνηγετικό κουτί»; Αν δεν είναι όρος, θα τον δημιουργήσω τώρα.

Λατρεύω τις πινελιές του βάζου και το όμορφο ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού. Τα καλούπια είναι όμορφα και τραγανά. Αλλά επειδή το κολλώδες μωρό μου πρόκειται να γίνει ένα κολλώδες, κινητό νήπιο, μπορεί να είναι πολύ ανοιχτόχρωμο για το σπίτι μου. Αλλά ίσως αξίζει να σκουπίσετε τα πάντα για αυτό το look.

Είμαι ερωτευμένος με την ταπετσαρία! Η ταπετσαρία μοιάζει με το απαγορευμένο φρούτο. Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου τρομοκρατημένος από την ταπετσαρία. Αναγκάστηκα να το ξύσω από τους τοίχους του σπιτιού μου και η σκέψη να το ξαναβάλω μου προκαλεί ανατριχίλα. Τι γίνεται αν έχει εγκατασταθεί λάθος, τι γίνεται αν χαλάσει, τι γίνεται αν το αρρωστήσω; Αλλά δεν θέλω να το φοβάμαι. Θέλω να το δοκιμάσω.

Η Betcha δεν σκέφτηκε να βάλει ένα άλογο στο πλυσταριό, σωστά; (Ούτε εγώ…)

Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο σχεδιασμός του σπιτιού γιατί σχεδιάζω μια ανακαίνιση σπιτιού φέτος. Έχω ήδη καταρτίσει ένα σχέδιο και μερικές ιδέες, αλλά όλες οι λεπτομέρειες πρέπει να βρεθούν. Ελπίζω πραγματικά ότι το να γίνει αυτό θα κάνει το σπίτι μου να νιώθει πραγματικά σαν το σπίτι μου. Τα δωμάτιά μου είναι τμηματικά και κλειστά, και όλα είναι παλιά. Αυτήν τη στιγμή, δεν χρησιμοποιούμε καν ένα από τα δωμάτια, είναι περισσότερο σαν διάδρομος για να μπείτε ανάμεσα σε άλλα δωμάτια.

Στο μεταξύ, θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά για διακοσμητικά κομμάτια που πραγματικά μου μιλάνε και έχουν την αισθητική του Contemporary Hunt box. Εάν κάνετε το ίδιο, σας συνιστώ να ελέγξετε τα καταστήματα με αντίκες και τα καταστήματα με είδη ειδών ειδών για πορτρέτα αλόγων και έπιπλα που ταιριάζουν με αυτήν την αισθητική. Στην πραγματικότητα, έχω μερικά πορτρέτα αλόγων από ένα τοπικό κατάστημα λιανικής, αν και δεν εμφανίζονται επί του παρόντος. Μπορεί να εξαρτάται από την περιοχή σας. Βρίσκομαι στη χώρα κυνηγιού της Βιρτζίνια, οπότε φυσικά αυτό είναι το είδος των πραγμάτων που προκύπτουν.

Εναλλακτικά, τραβήξτε το δικό σας πορτρέτο του αλόγου σας και κρεμάστε το. Μια υπέροχη κλασική λήψη του αγαπημένου σας ιπποειδούς θα φωτίσει σίγουρα ένα δωμάτιο!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ανακαίνιση και τη διακόσμηση. Μείνετε συντονισμένοι για αναφορές προόδου!

Schreibe einen Kommentar